Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Er zijn verschillende merken judopakken ( judogi ) verkrijgbaar op Ippontime.be.  Maar wat biedt de Fighting films judopak u aan?

Dit merk Fighting Films is bekend om zijn grote kampioenen. Ervaar hoe het is om een judopak te hebben van deze films. De superstar judopakken zijn ideaal voor judoka’s met ambitie. De judogi zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooie strakke getailleerde pasvorm. Niet alleen het jasje heeft een strak design, dit is ook te vinden in de broekspijp. De binnenkant is erg comfortabel, terwijl de buitenkant nog steeds stug is.

Als je deze films nog niet hebt gezien is het ook zeker een aanrader om ze te kijken, zodat je je kwaliteiten kan verbeteren. Het Superstar team bestaat uit een grote groep van internationale topjudoka’s die bewust voor Fighting Films kiezen, zoals Liparteliani, Tchrikishvili, Nikiforov en Michael Korrel. Het merk Fighting films is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van judopakken. Verder zijn de pakken zo getailleerd dat een maat groter niet nodig is.

Bekijk dus snel ons assortiment Fighting films en bestel snel. Een van de producten die populair zijn in ons Fighting films assortiment: Fighting films superstar 750 IJF approved S/F.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten