Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Gadgets en cadeau artikelen

Judo cadeau van kwaliteit

Naast de leuk ogende producten, hecht ippontime.be evenveel waarde aan de kwaliteit van haar geschenken. Zo zijn onze cadeau’s voorzien van hoogwaardige materialen, waarbij bijvoorbeeld onze judopakken met uiterste zorg en kennis zijn gemaakt. Maar ook onze sleutelhangers met judo gordels, welke ideaal zijn als kleinigheidje tijdens de verjaardag of na het behalen van een nieuwe band, zijn voorzien van een lange levensduur dankzij goede materialen en een scherp oog op kwaliteit.

Lees meer over onze service...

En wellicht het mooiste van alles: bij ippontime.be betaalt u nooit teveel! Ga daarom voor een judo kado voor de kleine vent of de grote meid en geniet van een aangename, eerlijke prijs en een origineel geschenk. Van mini judopakjes tot KYU kaarten voor iedere mogelijke kleur band: bij ippontime.be vindt u gegarandeerd een judo kado naar wens!

Goede service

Wanneer u gebruik maakt van het ruime assortiment aan toffe cadeau’s bij ippontime.be, geniet u niet alleen van een mooie prijs en nog mooiere producten, maar tevens van een optimaal goede service. Wij vinden het bijvoorbeeld zeer belangrijk dat onze site gebruiksvriendelijk is, ons team klantvriendelijk en onze bestellingen worden behandeld op professionele, snelle wijze. U heeft eenmaal bestelde gadgets daarom snel en veilig betaald en in huis. Dat is de kracht van Ippontime.be!

Alle 5 resultaten

Judo cadeau's zijn er in alle soorten en maten. Bent u dus op zoek naar toffe judo cadeau's voor de grote vent - of juist de allerkleinste? Een prachtige judo cadeau vind u op ippontime.be. Van echte complete judopakjes voor de baby tot een leuke sleutelhanger voor de jarige: cadeau's in de judo-sfeer zijn er in overgave.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten