Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Trainingsmateriaal

Trainingsmateriaal voor de judosport

Om wedstrijden te winnen is een goede voorbereiding met het juiste trainingsmateriaal nodig. Ippontime.be biedt daarom judomatten en griptrainers aan zodat judoka’s specifieke kwaliteiten kunnen trainen en dit op de juiste ondergrond kunnen oefenen. Het al dan niet grip houden op een tegenstander is een bepalende factor tijdens judowedstrijden. In deze productcategorie vind je verscheidene producten om je grip te trainen.

Welke accessoires zijn er bij Ippontime.be?

Judomatten en griptrainers

Via Ippontime.be kunt u een offerte aanvragen voor Agglorex judomatten. Deze matten worden geproduceerd volgens internationale specificaties en zijn goedgekeurd door de IJF en worden dan ook aanbevolen door de verschillende judobonden, waaronder de Nederlandse. De verschillende griptrainers maken veelal gebruik van judostof, dezelfde stof waar judopakken van zijn gemaakt. Dit zorgt ervoor dat bij een training een deel van de wedstrijdcondities gesimuleerd kan worden op een eenvoudige manier.

Heeft u vragen over het bestellen van trainingsmateriaal of andere producten op Ippontime.be? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.

Enige resultaat

Voor een goede judotraining zijn deze trainingsmaterialen zeer geschikt: judomatten, een griptrainer en een zogenaamde judomouw ten behoeve van grip- en krachttraining. Bestel dus hier uw trainingsmateriaal op Ippontime.be! Aarzel niet en bestel nu!

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten