Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Judopakken

Judopak kopen? Voordelig online!

IpponTime.be is onderdeel van t Hoen Sport Webwinkels. Al meer dan 75 jaar is t Hoen Sport h矇t betrouwbare adres voor de judosport. Onze website IpponTime.be biedt een breed en gevarieerd assortiment voor iedere judoka. Of u nu op zoek bent naar een IJF approved judopak voor (inter)nationale kampioenschappen zoals de Matsuru Mondial IJF blauw slim fit, een stevig wedstrijdpak als de Adidas J930 IJF, of juist een soepel vallend recreatiepak voor nog geen twintig euro: bij Ippontime bent u gegarandeerd aan het juiste adres.

Tips judopak kopen

Voor al uw judopakken, judo gordels en judo accessoires kunt u bij ons terecht. En komt u er niet uit? In dat geval kunnen wij u dankzij onze jarenlange ervaring in de verkoop van diverse merken judopakken met goed advies terzijde staan. Zodat u verzekerd bent van de juiste aankoop waar u jarenlang plezier van heeft. Want wij zijn pas tevreden als u het bent.

Hoge kwaliteit judopak tegen een scherpe prijs

Bij Ippontime.be vindt u in elke gewenste categorie de hoogste kwaliteit, en dat tegen een scherpe prijs. Weet u niet zeker welke maat u heeft? Lees dan onze uitleg over het opmeten van de juiste maat. En heeft u eenmaal uw bestelling gedaan, dan hoeft u zelden lang te wachten. Het merendeel van de producten wordt namelijk uit eigen voorraad vanuit ons magazijn geleverd. Bestelt u voor 11.00 uur, dan streven wij ernaar om uw artikel dezelfde dag nog te verzenden. Mocht het artikel echter niet voorradig zijn dan nemen wij tijdig contact met u op. Bent u onverhoopt toch niet tevreden? Dan kunt u eenvoudig uw aankoop retourneren.

Ippontime.be: Het judopak dat bij u past

Of u nu een beginnende judoka bent of een internationale wedstrijden speelt: bij Ippontime.be vindt u het juiste judopak. Een pak dat u op het lijf geschreven is. En dat tegen een scherpe prijs en lage verzendkosten! Bij Ippontime.be vindt u het judopak wat het beste bij u past. Dit natuurlijk tegen een scherpe prijs en snel geleverd tegen lage verzendkosten.

In het menu aan de linkerkant vindt u de verschillende categorie禱n. Als u gebruik maakt van deze categorie禱n vindt u snel het soort judopak dat u zoekt.

Weet u niet zeker welke maat judopak u heeft? Lees dan onze uitleg over het opmeten van uw maat.

Judopak kind kopen?

Als je een judopak voor je kind wil kopen, moet je goed naar zijn/haar lengte kijken. Is je kind bijvoorbeeld 143 cm lang? Dan kun je het beste een judopak kind kopen in de maat 140.

Bij een judo pak hoort natuurlijk ook een judo gordel, maar ook daarvoor heb je weer een bepaalde maat nodig. Hier is een overzicht welke band je bij welke maat pak moet kopen:

* Judopak maat 110 = judo gordel maat 220 cm
* Judopak maat 120 = judo gordel maat 220 cm
* Judopak maat 130 = judo gordel maat 220 of 240 cm
* Judopak maat 140 = judo gordel maat 240 cm
* Judopak maat 150 = judo gordel maat 240 of 250 cm
* Judopak maat 160 = judo gordel maat 260 cm
* Judopak maat 170 = judo gordel maat 260 of 280 cm
* Judopak maat 180 = judo gordel maat 280 cm
* Judopak maat 190 = judo gordel maat 280 of 300 cm
* Judopak maat 200 = judo gordel maat 300 cm
* Je kunt het ook zelf uitrekenen met de som: maatpak + 100 cm = lengte judo gordel. Als je wat smaller bent, is het slim om een lengte korter te pakken.

Alles omtrent een judopak kopen komt dus eigenlijk neer op de lengte van de drager.

Alle 13 resultaten

Voor de ruimste keuze in judopakken van o.a. Matsuru, Adidas, Essimo, Mizuno, Nihon Sport en Greenhill moet je natuurlijk bij IpponTime.be zijn. Of je nu zoekt naar een soepel recreatie judopak zoals bijvoorbeeld de Matsuru Juvo of MT judoclub of dat je op zoek bent naar een dikker wedstrijd judopak voorzien van een stevige rugnaad. Als u alleen op zoek bent naar een judobroek (omdat de oude is versleten bijvoorbeeld) kunt u in de categorie judobroeken kijken.

Bekijk ook onze tips voor het kopen van een judopak

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten