Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Essimo judopakken

Essimo judopak kopen?

Wilt u een judopak hebben van het merk Essimo? Dat kan! Wij bieden u een hele collectie Essimo judopakken aan die uiterst comfortabel zijn. Ook als je op zoek bent naar een wedstrijdpak van topkwaliteit kunt u voor het judopak van Essimo gaan.

De kwaliteit van Essimo judopakken komt niet uit het niets. Essimo heeft namelijk al ruim dertig jaar ervaring met het maken van vechtsportartikelen. Stevigheid is dus overal een vereiste! Dit Nederlands bedrijf levert dus vechtsportartikelen met een constante kwaliteit. Het bedrijf levert naast gewone judopakken ook IJF-approved judopakken, met nóg meer aandacht gefabriceerd.

De judopakken zijn geschikt voor wedstrijden. Ze zijn ook zeer stevig en het pak heeft een soepele pasvorm. Deze pakken zijn natuurlijk van goede kwaliteit. Aarzel dus niet en bestel nu uw Essimo judopak!

Het judopak

Essimo judopakken kopen bij Ippontime.be

Op Ippontime.be vindt u een ruim assortiment aan Essimo judopakken. Deze zijn beschikbaar in de kleuren blauw en wit. Alle judopakken van Essimo zijn voor kinderen, mannen en vrouwen. Heeft u nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen voer Essimo Judopakken.

Niet alleen biedt Ippontime.be de voordeligste Essimo judopakken. Ook ontvangt u bij aankoop boven €75,00 gratis verzending.. En u ontvangt bij iedere aankoop spaarpunten die u later kunt inleveren voor korting.

Onderdelen judopak

Het judopak bestaat uit de volgende drie delen:

– De judojas (Uwagi);
– De judobroek (Zubon);
– De judo gordel (Obi).

Tijdens de judolessen en wedstrijden draag je een schoon en heel judopak. Het pak moet stevig zijn, dit omdat er veel aan je (judopak) getrokken wordt.
Meestal is het judopak wit van kleur. Bij (belangrijke) wedstrijden kan er ook een blauw judopak gedragen worden, dit omdat je dan goed het verschil kunt zien tussen de twee judoka’s.

Wit of Blauw?

In principe heb je een blauw judopak alleen nodig bij het spelen van een officiële internationale judowedstrijd waar het pak ook door de IJF moet zijn goedgekeurd. De als tweede opgeroepen speler behoort dan de mat in een blauw judopak te betreden. De zeer traditionele Japanners zullen ook vrijwel alleen in deze situatie een blauw pak dragen. De meest traditioneel geleide dojo’s zullen judoka’s die in het blauw verschijnen de deur wijzen. Buiten Japan is dit echter zelden het geval.

Heeft u vragen over het bestellen van Essimo judopakken of andere producten op Ippontime.be? Neem dan gerust contact met ons op via info@ippontime.nl, wij helpen u graag.

There are no products matching the selection.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten