Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Ippon Gear judopakken

Ippon Gear judopak kopen?

De Ippon Gear judopakken zijn premium wedstrijdpakken speciaal gemaakt voor legendarische judomomenten.

Voor alle judopakken van Ippon Gear, bieden we een mix & match-systeem aan. Dit betekent dat u zelf een judojasje en een judobroek kunt kiezen. Dit doen ze speciaal om elke atleet in staat te stellen de perfecte maat te kiezen voor beide delen van het judopak.

Waarom Ippon Gear judopakken?

IJF goedgekeurd

De IJF goedgekeurde judopakken hebben de hoogste kwaliteit. Voor een judoka met een slank lichaamstype, zijn de Ippon Gear judopakken ook verkrijgbaar in een slim-fit versie. Het hoogwaardige borduurwerk bovenop de schouders geeft de Ippon Gear pakken een unieke uitstraling.

Judo-uniform voor nationale teams en topsterren

Ippon Gear biedt niet allen judopakken aan voor individuele atleten. Zo worden de pakken van Ippon Gear gedragen door verschillende officiële nationale teams. Ippon Gear levert speciaal judopakken voor verschillende nationale teams zoals: Hongarije, Oostenrijk, Kroatië, Tsjechische Republiek, Denemarken en Albanië.

Ook worden de pakken van Ippon Gear gedragen door verschillende officiële judotopsterren zoals: Krisztian Toth, Bernadette Graf, Lukas Krpalek, Hedwig Karakas, Kathrin Unterwurzacher, Barbara Matic, Dominik Druzeta en vele andere toptalenten.

Nu vraagt u misschien af, waarom Ippon Gear. Hier zijn verschillende opvallende redenen voor:

  • Om te beginnen zijn de pakken van Ippon Gear IJF goedgekeurd. IJF goedgekeurde judopakken zijn verplicht bij officiële internationale judowedstrijden.
  • Er is een scheiding van jas en broek. Dit zorgt voor een op maat gemaakte pasvorm (mix&match)
  • De judopakken van Ippon Gear zijn beschikbaar als normale en slank-fit modellen.
  • De pakken zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en hebben een hoogwaardige afwerking.
  • De judopakken bevatten Pre-Shrunk om krimpen te voorkomen

Enige resultaat

De Judopakken van Ippon Gear zijn premium wedstrijdpakken speciaal gemaakt voor uw legendarische judomomenten. De IJF goedgekeurde judopakken zijn van de hoogste kwaliteit. Alle Ippon Gear judopakken hebben bevatten een mix & match systeem en zijn beschikbaar in een slim-fit versie.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten