Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Functionele onderkleding

Moeiteloos bewegen met de judo ondershirts

Judo kleding is aan strenge eisen gebonden. Bij de sport draait het om respect en discipline, iets wat ook terug komt in de kleding. Voldoe je niet aan de eisen die gesteld zijn, dan word je zonder pardon van de judomat gestuurd. Voor jongens en mannen is het niet verplicht om judo ondershirts te dragen. Al vind je het misschien toch net wat prettiger judoën met zo’n judo shirt. Want de judojas die hoort bij de outfit van elke judoka, gaat nu eenmaal vrij snel los. Meisjes en vrouwen daarentegen, dragen altijd een wit T-shirt of judo rashguard onder het judopak. De judo rashguards voelen zeer soepel aan en bewegen moeiteloos met je mee. Zelfs bij de moeilijkste technieken, word je niet belemmerd door de stof. Zelfs met een judo-shirt blijft je judo op niveau.

Onderkleding van Ippontime.be

De judo onderkleding van IpponTime.be

Op IpponTime.be vind je een ruime collectie aan functionele onderkleding. Natuurlijk voldoen ze stuk voor stuk aan alle eisen die door de judobond zijn gesteld. Je kunt vrij bewegen tijdens de trainingen, maar net zo makkelijk ga je er de wedstrijdmat mee op. Wil jij je judo uitrusting compleet maken? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Met de onderkleding staat niets een goede prestatie meer in de weg!

Alle 12 resultaten

Als judoka moet je vrij kunnen bewegen. Een snelle reactie is vereist zodra je de mogelijkheid ziet om het je tegenstander moeilijk te maken. De kleding mag je daarbij niet in de weg zitten. Daarom koop je bij IpponTime.be de beste judo onderkleding. Zo kun jij je volledig concentreren op het duel.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten