Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Er zijn verschillende merken judopakken ( judogi ) verkrijgbaar op ippontime.be.  Maar wat biedt de Matsuru judopak u aan?

Matsuru judopakken zijn sinds 2011 een officiële dealer van IJF judopakken. Ze zijn een van de meest gewilde merken en heeft een groot aanbod in Nederland . Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw en een voordeel van dit werk is dat ze in tussenmaten verkrijgbaar zijn. Het merk stat voor kwaliteit en dat is ook terug te zien in de judo producten.  Ze hebben een ruime lijn en verkopen meerdere types judopakken. Het elastiek is ook ideaal voor tijdens het omkleden.

De judobroek behorend tot deze pakken zijn gemaakt van een gladde stof en heeft elastiek die ideaal is bij het aan- en omkleden. Het bedrijf besteed aandacht aan de details en heeft zich zo kunnen ontwikkelen tot een van de modernste judosport producten leveranciers.

Bekijk dus snel ons assortiment Matsuru judopakken en bestel snel. Een van de producten die populair zijn in ons Matsuru judopakken assortiment: Matsuru new IJF champion wit en Matsuru judopak club met schouderlabels blauw.

 

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten