Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

IpponTime.be biedt een zeer compleet assortiment voor elke individuele judoka en judovereniging. Ippontime.be is ontstaan uit liefde voor de judosport en het gebrek aan een complete internet aanbieder van alle judomerken in één internetwinkel. Ippontime.be is o.a. dealer van de volgende merken: Adidas, Essimo, Figting Films, Ippontime, Matsuru, Mizuno.

Twijfelt u over de juiste maat judopak? En wilt u zekerheid dat het pak goed aansluit? Kijk dan eens op onze pagina “Maat judopak bepalen”!

Mocht u productadvies op prijs stellen, dan zijn wij uiteraard tijdens onze openingstijden bereikbaar via onze klantenservice op 0031 53 432 0498, waar een team voor u klaar staat om u te assisteren bij het maken van de juiste productkeuze.

Het merendeel van de producten in onze internetwinkel worden uit eigen voorraad, vanuit ons magazijn in Enschede geleverd. Kortom, wil jij als judoka voordelig en full service je nieuwe judopak, judobroek, judotas of andere judobenodigdheden kopen, dan moet je bij IpponTime.be zijn!

Ippontime.be levert niet alleen in Nederland maar levert ook in België!

Ippontime.be

info@ippontime.nl
Telefoonnr. 0031 53 432 0498

 

Ippontime.be is onderdeel van Sportslabel BV.

Door verder gebruik te maken van Ippontime.be ga je akkoord met ons cookie beleid.
Sluiten